ISO 3632-1:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٧ يوليو ٢٠٢٥

Spices — Saffron (Crocus sativus L.) — Part 1: Specification

ملفات الوثيقة ISO 3632-1:2025

الإنجليزية 6 صفحات
الإصدار الحالي
20.6 OMR

مجال الوثيقة ISO 3632-1:2025

This document specifies requirements for dried saffron obtained from the pistils of Crocus sativus L. flowers.

It is applicable to saffron in filaments, cut filaments and powder forms.

Recommendations relating to storage and transport conditions are given in Annex A.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 9241-171:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Ergonomics of human-system interaction — Part 171: Software accessibility
ISO 21557:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Mining — Mining methods — Classification and specification
ISO 8347:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Measurement procedures associated with the chain of custody in native tropical forest management areas
ISO 37306:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Liquid petroleum products — Determination of distillation characteristics at atmospheric pressure — Micro-distillation